Керівництво прокуратури Луганської області контролює хід розслідування вбивства депутата Сєвєродонецької міської ради

Прокуратурою Луганської області здійснюється процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства депутата Сєвєродонецької міської ради (ч. 1 ст. 115 КК України).

Встановлено, що ввечері 02.11.2017 року до чергової частини Сєвєродонецького відділу поліції Головного управління Нацполіції в Луганській області надійшло повідомлення дружини загиблого про те, що її чоловік зник безвісті. Проведеними оперативно-розшуковими заходами вночі 03.11.2017 виявлено труп чоловіка з ознаками насильницької смерті.

На місце події виїжджали керівництво прокуратури Луганської області та слідчого управління ГУНП в області, а також слідчо-оперативна група у повному складі.

Проведення досудового розслідування доручено слідчому управлінню ГУНП в Луганській області.

Натепер у кримінальному провадженні проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії, направлені на встановлення обставин вчинення злочину. Розглядають всі можливі версії вбивства, а саме політична та журналістська діяльність депутата, особисті неприязні стосунки, вчинення вбивства з хуліганських мотивів, а також діяльність його власної юридичної фірми.

Стан досудового розслідування перебуває на контролі керівництва прокуратури області.

За матеріалами прес-служби прокуратури Луганської області

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *