На переговорах з Прем’єр-міністром ОАЕ досягнуто важливих результатів – Президент




Президент Петро Порошенко повідомив, що під час переговорів з Прем’єр-міністром ОАЕ, правителем Емірату Дубай шейхом Мухаммедом бін Рашидом Аль Мактумом було досягнуто низку важливих результатів.

Зокрема, досягнуто домовленість про двостороннє співробітництво у космічній сфері. «Це для нас надзвичайно важливо і є синергією потенціалів двох держав», – зауважив Глава держави у коментарі за результатами переговорів. Також було підписано Меморандум про співпрацю в культурній сфері, досягнуто домовленість про підтримку кримських татар з боку ОАЕ, підписано ще низку важливих документів.

«У мене є приємна новина для багатьох українців, які збираються відвідати ОАЕ. Сьогодні підписаний документ про скасування віз для українців», – повідомив Глава держави. Він нагадав, що лише минулого року 112 тис. українців відвідали цю країну і змушені були стояти в чергах для отримання віз. 

Президент висловив сподівання, що вже в грудні, після обміну нотами, ця угода вступить в силу. «І українці зможуть вільно подорожувати у ще одну надзвичайно важливу і привабливу для нас країну. А цінність українського паспорту продовжує зростати», – наголосив Петро Порошенко.

Президент зауважив, що робота в цьому напрямку продовжиться. «Вже протягом декількох місяців побачите ще надзвичайно приємні новини з цього приводу», – додав він.

ф

Робочий візит Президента до Об’єднаних Арабських Еміратів

2 листопада 2017 року – 08:33











































































































ф

Робочий візит Президента до Об’єднаних Арабських Еміратів

2 листопада 2017 року – 08:33







































































Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *