Ще у двох громадах на Донеччині пройшли місцеві вибори

29 жовтня у Андріївській сільській та Званівській сільській об’єднаних територіальних громадах Донецької області відбулися перші місцеві вибори голів та депутатів селищних рад, призначених постановою Центральної виборчої комісії від 18 серпня 2017 року № 164.

Віддати свій голос прийшли більше половини виборців кожної з громад. В Андріївській громаді Слов’янського району явка склала 56 %, у Званівській громаді Бахмутського району – 68%. Порівняно з іншими регіонами це один з найвищих показників, що показує збільшення рівня соціальної активності та відповідальності у регіоні, а також підвищення впевненості та важливості впливу кожного виборця на суспільно-політичні події у своїх громадах.

За даними Центральної виборчої комісії, відповідно до підсумків голосування, головою Андріївської об’єднаної територіальної громади обрано Діхтенко Миколу Яковича.

До складу депутатського корпусу Андріївської сільської об’єднаної громади увійдуть представники 3 політичних партій: політична партія «Наш край», будуть представляти 7 депутатів; ПАРТІЯ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ», будуть представляти 5 депутатів; політична партія Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», будуть представляти 2 депутати.

Про офіційні дані Центральної виборчої комісії щодо проведених виборів у Званівській об’єднаній територіальній громаді буде проінформовано додатково.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *