Відкриття оновленого приміщення територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Мар’їнського району

За підтримки голови Дніпропетровського офісу Управління Верховного комісара ООН у справах біженців Молусью Момо, представника Управління Верховного комісара ООН у справах біженців у м. Маріуполь Діну Ліпкану та при співпраці з головою Мар’їнської райдержадміністрації, керівником районної військово-цивільної адміністрації Морозом В.В. проведено ремонт приміщення територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Мар’їнського району за адресою: м. Мар’їнка, вул. Каштанова, 2. За даною адресою також знаходиться управління соціального захисту населення Мар’їнської райдержадміністрації, центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Вогник надії» Мар’їнского району.

01 листопада 2017 року у територіальному центрі  соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Мар’їнського району відбувся урочистий захід з приводу відкриття оновленого приміщення територіального центру. В приміщенні передбачається здійснення прийому внутрішньо переміщених осіб спеціалістами управління соціального захисту населення райдержадміністрації. З метою поліпшення роботи та підвищення якості надання соціальних послуг представниками Управління Верховного комісара ООН у справах біженців територіальному центру також було подаровано комп’ютери, оргтехніку, прасувальну дошку, праску, швейну машинку, фен та перукарське крісло.

Даний захід закінчився чаюванням із солодощами для пенсіонерів – відвідувачів територіального центру.

Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *