На Донеччині презентували книгу «Покровський район: подорож у минуле»

3 листопада на Донеччині у  Мирнограді презентували книгу «Покровський район: подорож у минуле». У заході взяли участь представники облдержадміністрації, міської ради, голова правління та представники міських, районних осередків Донецької обласної організації Національної спілки краєзнавців України Валерій Романько, представники міських, директор Покровського історичного музею, бібліотекари міст Мирноград та Покровськ, громадськість.

У книзі представлені різні аспекти становлення та розвитку краю від найдавніших часів до першої чверті ХХ ст. Екземпляри книжок були урочисто передані керівникам міських та шкільних бібліотек м. Мирноград.

По завершенню презентації відбулася обласна краєзнавча конференція. Учасники заслухали творчі звіти членів ДОО Національної спілки краєзнавців України, питання підготовки та видання «Календаря ювілейних та пам’ятних дат Донецької області на 2018 рік», а також участь краєзнавців області у Всеукраїнському науково-просвітницькому, історико-краєзнавчому проекті «Місця пам’яті Української революції 1917-1921 рр. на Донеччині».

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *