«Авдіївка буде з газом», – Павло Жебрівський

Біля Авдіївки продовжуються роботи з будівництва газогону для міста та навколишніх сіл. Трубопровід протягнеться від Очеретиного та гарантуватиме безперебійне газопостачання для міста.

Наразі вже підготовлено 7780 метрів траншеї для прокладання газогону та зварено 5400 метрів труб. Будівельники ведуть роботу одночасно на двох напрямках.

«Бригади працюють на 6 зварювальних апаратах, допомагають і підсобники – жителі Авдіївки. Усі зацікавлені у тому, аби якнайшвидше завершити роботи й подати газ на місто та навколишні села. Дав завдання підряднику та департаменту, який курує будівництво, збільшити кількість зварювальних апаратів – їх в області, щоправда, більше немає, тож шукатимемо у сусідніх областях. Авдіївка та селища Ясинуватського району будуть з газом – для цього докладаємо максимум зусиль.», – заявив голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський.

Очільник області зазначив, що найближчим часом до будівництва газогону долучаться військові. Вони мають надати необхідну техніку та залучити спеціалістів.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики Донецької облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *