Делегація Посольства Японії відвідає з офіційним візитом програмні …

Делегація Посольства Японії відвідає з офіційним візитом програмні об’єкти ЮНІСЕФ та ПРООН на Луганщині

14 листопада Делегація Посольства Японії відвідає програмні об’єкти Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні, які були відремонтовані/обладнані завдяки фінансуванню від Уряду Японії.

Нагадаємо, що з 2014 року Уряд Японії співпрацює з ЮНІСЕФ та ПРООН і надає фінансову підтримку Україні.

Запрошуємо представників медіа взяти учать у прес-турі і прес-конференції для ознайомлення з зазначеними програмами.

Під час прес-туру відбудуться відкриття відремонтованих Інфекційного відділення Центральної міської лікарні (ПРООН) та Центру соціальної реабілітації дітей з інвалідністю (ПРООН) у Рубіжному, відвідування середньої школи-гімназії у Новоайдарі (ЮНІСЕФ) та церемонія урочистого висадження сакур на території закладу, а також прес-конференція.

Трансфер буде надано організаторами прес-туру: відправлення 14 листопада о 8:30 від готелю «Мир» за адресою: вул. Лисичанська, 1, м. Сєвєродонецьк, Луганська область.

Журналістам необхідно зареєструватися, відправивши запит на електронну адресу: Олег Чанкотадзе, спеціаліст з комунікацій ПРООН в Україні, oleg.chankotadze@undp.org, (050) 317-84-88 до 16:00 у понеділок, 13 листопада.

Для отримання додаткової інформації необхідно зв’язатися з Наталею Датченко в ЮНІСЕФ за телефоном: (050) 300-53-70 або електронною поштою: ndatchenko@unicef.org

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *