На державному кордоні триває операція «Викривай корупцію! Зупини …

На державному кордоні триває операція «Викривай корупцію! Зупини злочин!»

На КПВВ «Станиця Луганська» та пунктах попуску через державний кордон на ділянці відповідальності Луганського прикордонного загону прикордонники тривають заходи з протидії отримання незаконних винагород.

Нагадаємо, що голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз поставив завдання посилення наведення порядку на пункті пропуску в Станиці Луганській.

Наразі на державному кордоні продовжується операція «Викривай корупцію! Зупини злочин!» Командування прикордонного загону закликає громадян не провокувати прикордонників і не пропонувати їм хабарів.

Тільки протягом десяти місяців Луганськими прикордонниками обліковано 31 факт дачі хабарів. Зокрема, громадяни пропонують кошти з метою намагання вирішити питання незаконного пропуску їх через державний кордон, не складання протоколів за адміністративну відповідальність, вирішення незаконного пропуску через кордон, у тому числі і через лінію розмежування в зоні проведення АТО та інше.

Одним із основних принципів у прикордонній службі є відкритість, прозорість і діалог з суспільством. Корупція є найнебезпечнішим видом злочину, тому протидія цьому явищу є одним із пріоритетних напрямів діяльності прикордонного загону.

Керівництво Луганського прикордонного загону ще раз звертається до усіх громадян не пропонувати неправомірної вигоди та не намагатися вплинути на прийняття правових рішень правоохоронцями, адже за це передбачена кримінальна відповідальність.

У разі ж вимагання від вас хабара, ні в якому разі не погоджуйтеся і одразу телефонуйте на «гарячу лінію» «Довіра» за номером (044) 527-63-63, аби запобігати таким вчинкам.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *