Триває осіннє-зимове оздоровлення дітей в Українських дитячих центрах

12 листопада 2017 року у ДПУ МДЦ «Артек» розпочато ХІІ тематичну зміну «Розмовляй українською – твори державу». На оздоровлення та відпочинок направились 85 дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, з них 14 дітей з лінії зіткнення.

Програма зміни передбачатиме панельні дискусії та дебати, глобальні ігри-стратегії та тренінги, тематичні дослідницькі виїзди до Києва та багато іншого. Мистецтво української мови стане яскравим інструментом втілення креативних ідей та проектів, які створюватимуть діти.

Під час зміни відбудеться зліт юних журналістів, проект для блогерів «Менше говори, більше роби!», фотоквест «Україна у фото і долях українців» та інші.

Партнери: Київський Палац дітей та юнацтва, Національний педагогічний університет ім. М.Драгоманова, Спілка письменників України.

Зміна триватиме 21 день з 12.11 до 02.12.2017 року.

Наступна зміна планується з 05 грудня.

13 листопада в  ДП УДЦ «Молода гвардія» (м. Одеса) розпочато ХІІ тематична зміна «Україна пам’ятає – світ визнає». Ціль зміни – організація виховного пізнавально-розвиваючого простору для формування у молодого покоління національної свідомості, виховання толерантності та навичок міжкультурного діалогу.  Від Донецької області на оздоровлення та відпочинок направились 163 дитини, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, з них 140 дітей з лінії зіткнення.

Зміна триватиме 21 день з 13.11 до 03.12.2017 року.

Наступна зміна планується з 06 грудня.

Бажаємо дітям гарного відпочинку, незабутніх канікул, нових друзів, яскравих емоцій !

Просимо батьків дітей або осіб, що їх замінюють за наданням путівок звертатися до структурних підрозділів у справах сім’ї та молоді свого міста або району.

Управління у справах сім’ї та молоді Донецької ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *