Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування

Пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишається інтенсивним.

Загалом учора в КПВВ було оформлено 41 тисячу осіб та 5,1 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 9625 осіб та 1025 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 10260осіб та 1800 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7620 осіб та 1205 транспортних засобів;

«Гнутове» – 5060 осіб та 1095 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 8435 осіб.

Сьогодні вранці в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 60/90; «Мар’їнка» – 100/60; «Новотроїцьке» – 0/20; «Гнутове» – 0/0.

Минулої доби в КПВВ «Майорське» прикордонники Краматорського загону спільно з представниками фіскальної служби виявили трьох громадян України, які мали намір незаконно перевезти через лінію розмежування готівку в розмірі 1250 євро, 2 тисячі доларів США та майже 30,8 тисячі гривень. Порушників та виявлені гроші передано представникам Нацполіції.

А в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Гнутове» правоохоронці Донецького загону у багажному відділені  автомобіля «Volkswagen» виявили міні відеокамеру, диктофон, 3 трекери GSM та кишеньковий WI-FI передавач. Громадянина України, який знаходився за кермом транспортного засобу, іномарку та виявлені прилади передано співробітникам СБУ.

Крім того, в пунктах пропуску «Станиця Луганська», «Майорське» та «Новотроїцьке» військовослужбовці виявили у трьох наших співвітчизників недійсні паспортні документи. По всіх випадках до Нацполіції направлені повідомлення для внесення до ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».

Також військовослужбовці Держприкордонслужби у КПВВ «Станиця Луганська» зафіксували один випадок пропонування неправомірної грошової винагороди за сприяння у перетині лінії розмежування. Факт давання хабара у розмірі 500 російських рублів задокументовано. Громадянку Росії, яка прямувала з непідконтрольної території, передано до Національної поліції.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *