Відшкодування витрат майже на 9 мільйонів гривень забезпечили аудитори …

Відшкодування витрат майже на 9 мільйонів гривень забезпечили аудитори Луганщини за 10 місяців

Протягом січня – жовтня 2017 року фахівці Управління Північно-східного офісу Держаудитслужби в Луганській області забезпечили усунення порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму 8,8 млн гривень.

До правоохоронних органів державні аудитори передали 13 матеріалів, за якими правоохоронці розпочали шість досудових розслідувань, вручили три письмові повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

За вчинені фінансові порушення 32 посадові особи притягнуто до адміністративної відповідальності, ще два – до матеріальної.

У трьох випадках до установ, під час ревізій яких виявлено порушення, застосовано зупинення операцій із бюджетними коштами, в одному випадку об’єкту контролю зменшено бюджетних призначень на суму 34,78 тис. грн.

За результатами контрольних заходів керівники місцевих органів влади й місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій прийняли два управлінські рішення та врахували 21 пропозицію за підсумками державних фінансових аудитів.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *