Відділення променевої діагностики в обласній дитячій лікарні …

Відділення променевої діагностики в обласній дитячій лікарні укомплектовано найсучаснішим обладнанням

Сьогодні, 8 грудня, за дорученням голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза його заступник Вадим Данієлян перевірив хід ремонтних робіт будівлі Луганської обласної дитячої клінічної лікарні, яка знаходиться у м. Лисичанську.

Зокрема, він оглянув якість виконаних робіт у хірургічному, реанімаційному та ЛОР відділеннях, холі і сходової площадки. Поспілкувався з підрядчиками та головним лікарем дитячої лікарні Світланою Ошекою.

Також Вадим Данієлян відвідав приміщення, де вже встановлено найсучасніший комп’ютерний томограф та за декілька днів завершиться монтаж установки магнітно-резонансної томографії.

За словами головного лікаря Світлани Ошека у дитячій лікарні тепер з’явиться нове відділення променевої діагностики ІІІ рівня, яке повністю укомплектовано передовим медичним обладнанням: рентген апаратом, УЗІ, енцефалографом та нейроміографом, а також КТ і МРТ.

На закупівлю комп’ютерної томографії з обласного бюджету було виділено 22,4 млн гривень та магнітно-резонансної томографії – 38,9 млн гривень.

Слід зазначити, що у дитячій лікарні вже відремонтовані та працюють психо-неврологічне, травматологічне та урологічне відділення, операційний блок, харчоблок, пральня та адміністративний корпус.

«Капітальний ремонт надасть можливість дітям дати першочергову, своєчасну, якісну та ефективну медичну допомогу, – наголосив Вадим Данієлян. – І дуже важливо, що найсучасніша діагностика та обстеження маленьких пацієнтів області проводитиметься безкоштовно».

Остаточне завершення будівельних робіт на об’єкті планується в 2018 році.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *