У Райгороду відкрили молодіжний центр

30 грудня відкрився ще один молодіжний центр, що знаходиться у смт. Райогородок Слов’янськго району. Він знаходиться при будинку культури. На відкритті були присутні заступник голови облдержадміністрації Владислав Лаврік, заступник начальника управління у справах сім’ї та молоді Ігор Кузьменко, голова райддержадміністрації Слов’янського району Євген Данилюк та голова Райгородської селищної ради Олександр Гадяцький.

Владислав Лаврік привітав усіх присутніх із наступаючим Новим роком та зауважив, що інноваційний центр розвитку для дітей та молоді у Райгородку 62 із відкритих за програмою Донецької ОДА “Гідна країна для гідних людей” і саме цей центр є гідним подарунком для жителів селища.

Олександр Гадяцький зазначив: “Керівництво селищної ради, керівництво району та області щільно опікується питаннями молоді. Новостворенний центр буде чудовим місцем для розвитку молоді селища.”

Райгородська молодь дуже творча, на відкритті вони подарували чудовий флешмоб, у якому брали участь навіть маленькі райгородчани. Після відкриття для молоді селища був проведений тренінг “Лідерські якості”, а також присутні мали змогу розважитись у зоні відпочинку за різноманітними настольними іграми.

Управління у справах сім’ї та молоді Донецької ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *