Визначені основні пріоритети роботи Центру соціальної реабілітації в …

Визначені основні пріоритети роботи Центру соціальної реабілітації в Сєвєродонецьку

Відбулася нарада з питання діяльності Центру соціальної реабілітації Сєвєродонецької міської ради. Її провела заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик.

Під час наради обговорені питання соціального захисту осіб з інвалідністю, особливості соціального захисту та соціальної реабілітації дітей з інвалідністю в Сєвєродонецьку, проблеми охорони здоров’я, освіти та інші актуальні питання.

Зокрема, в Сєвєродонецьку щороку спостерігається збільшення кількості дітей з інвалідністю та дітей, у яких є потреба в реабілітаційних послугах.

Окрім того, поява нових категорій дітей, які потребують негайного втручання, та надання їм комплексу реабілітаційних послуг зумовлює необхідність впровадження послуги раннього втручання.

Наразі однією з найважливіших проблем, які потребують вирішення, є відсутність спеціалізованого приміщення та недостатня кількість спеціалістів, які працюють у Центрі.

Під час обговорення також визначені основні пріоритети роботи на 2018 рік та найгостріші проблемі, які потребують швидкого втручання.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *