Коляда в батьків загиблих захисників України

9 січня 2018 року, у третій день різдвяних свят, греко-католики міста Ірпінь, з гучною колядою завітали в оселі батьків українських військових, які загинули в зоні бойових дій.

У цей день військово-медичний капелан о. Віталій Воєца, парох храму Різдва Пресвятої Богородиці о. Мирослав Латинник із колядниками та різдвяними подарунками відвідали оселі батьків полеглих героїв у містах Ірпінь, Буча, Гостомиль та Коцюбинське.

«Були і сльози, і усмішки, і ділення наболілим, і старі альбоми…, – ділиться враженнями о. Віталій Воєца. – Об’їхали багато родин… І тепер їх усіх об’єднує не лише спільне горе втрати синів, але й любов та підтримка багатьох сердець, які в місті Ірпінь вболівають, моляться та бажають допомогти необхідним».

На завершення священик висловив особливу вдячність за цей день пані Наталії Дубчак, котра є також мамою загиблого героя, за координацію та підтримку різдвяної коляди, пану Ігорю Оверкові за транспорт, невтомним колядникам, а  також за підтримку в різний спосіб  парафіянам з храму Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ, що в Ірпені, зокрема пароху о. Мирославу, та Комісії здоров’я Київської архиєпархії УГКЦ: «Звісно ж окрема подяка нашим батькам за те, що прийняли у себе колядників, подарували свою увагу і тепло домівок. – підсумував о. Віталій. – Колядники йдуть далі… А усім ми хочемо побажати миру, здоров’я та дійсно гарних свят. Христос Рождається! Славімо Його!».

http://kapelanstvo.org.ua/

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *