Потяг Лисичанськ-Київ-Хмельницький з лютого курсуватиме у зручний час, – …

Потяг Лисичанськ-Київ-Хмельницький з лютого курсуватиме у зручний час, – Юрій Гарбуз

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз досяг домовленості щодо перегляду графіку руху потяга з Лисичанська до Києва у бік інтересів жителів області.

«З 1-го лютого потяг Лисичанськ-Київ-Хмельницький курсуватиме у зручний для пасажирів час, – заявив очільник Луганщини. – Дякую директору ПАТ «Укрзалізниця» Євгену Кравцову за конструктивну позицію!»

Тож, 1 лютого потяг 138/137 «Хлельницький-Лисичанськ» від’їжджатиме з Києва о 23:12 (замість 22:45) та прибуде до Лисичанська 2 лютого о 13:45 (замість 12:40).

Але, головне у домовленості Юрія Гарбуза, що, починаючи з 2 лютого, цей потяг відправлятиметься з Лисичанська о 16:50 (замість 13:45), а прибуватиме до Києва наступного ранку о 6:30 (замість 4:05), що стане значно зручнішим для населення Луганщини.

Нагадаємо, що раніше голова облдержадміністрації Юрій Гарбуз, враховуючи численні звернення жителів області, незадоволених змінами графіку руху пасажирських поїздів ПАТ «Укрзалізниця» на 2017-2018 роки, звернувся до Прем’єр-міністра, Міністерства інфраструктури України, ПАТ «Українська залізниця» тощо щодо перегляду графіків руху потягу з Лисичанська до Києва з прибуттям до столиці у зручний ранковий час та відправленням у напрямку Лисичанська ввечері.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *