Колядники із Дубно побували на різдвяній гостині у владики Йосафата (Говери)

У Луцьку різдвяною радістю з владикою Йосафатом (Говерою) ділилися діти парохії Вознесіння Господнього, що у Дубно. Маленькі аматори у супроводі дорослих завітали до резиденції архиєрея.

Під керівництвом п. Оксани Андріюк та музичним супроводом Романа Берната діти відобразили народження маленького Дитятка, а дорослі прославили Його у колядках. Господар подякував за візит і уділив кожному благословення. Після виступу усі підкріпилися частунками, які приготував владика і вирушили у розважальний комлекс.

Для адміністрації комплексу та відвідувачів щиро лунала дитяча коляда і віншування. До співу приєднувалися також присутні і так спонтанно відбувся різдвяний флешмоб. У подарунок діти отримали безкоштовну екскурсію музеєм технічного прогресу. Після цього переглянули повчальні фільми у планетарії і вирушили на обід.

По обіді усі мали годину дитячого дозвілля і брали активну участь у різних відпочинкових програмах. Діти та батьки висловлюють щиру вдячність владиці Йосафатові та адміністрації розважального комплексу за цей особливий день різдвяних свят.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.lutsk-ugcc.org.ua

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *