Центр Опіки Сиріт провів «Теплий вечір» для своїх друзів та добродіїв

11 січня 2018 року капелани та волонтери місії «Центр Опіки Сиріт» Львівської архиєпархії УГКЦ у ресторані “Віденська кав’ярня” організували «Теплий вечір» для своїх добродіїв, а також дітлахів.

«Теплий вечір»– це зустріч тих людей, котрих об’єднує  одна спільна риса, одна спільна мета, один і той же поклик серця – допомагати покинутим дітям. «Теплий вечір» – це можливість зібрати за святковим столом в одне велике дружнє коло тих, хто відкриває себе і йде назустріч потребуючій малечі. “Теплий вечір” – це хороша нагода Центру Опіки Сиріт у цей радісний час народження нашого Спасителя від імені дітей сказати щире «дякую!». Адже завдяки нашій небайдужості, любові, милосердю діти-сироти неодноразово переживають теплі, радісні, родинні моменти у своєму житті.

Дійство розпочалося з майстер-класу по виготовленню пряників з дітьми військових із Маріуполя та з Дитячих будинків сімейного типу міста Львова. Опісля розпочалась офіційна частина заходу з гучної коляди від гурту «P&P Quintet» Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла Львівької архиєпархії УГКЦ. На вечорі з вертепом виступила дітвора з дитячих будинків сімейного типу та завітали вівтарники Гарнізонного храму. Голова місії разом з волонтерами «Руки Допомоги» представили ряд проектів та заходів, які було здійснено завдаки добродіям, які активно підтримують Центр Опіки Сиріт. На завершення усіх чекало приємне спілкування та сюрпризи від місії і дітей.

Щиро вдячні усім, хто долучився до організації даного дійства, а особливо п. Оксані – директору «Віденської кав’ярні» за теплий прийом та усім, хто завітав на захід. 

 Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.kapelanstvo.info

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *