Податковою міліцією Донеччини вилучено партію алкогольних напоїв та тютюнових виробів на загальну суму понад 460 тис. гривень

В рамках проведення операції «Акциз-2018» встановлено, що на території Донецької області ведеться підприємницька діяльність щодо збуту алкогольних напоїв та тютюнових виробів  без відповідних дозвільних документів.

Як показала перевірка, місцевими жителями Донецької області  здійснювалась реалізація  алкогольних напоїв та тютюнових виробів  без державної реєстрації суб`єктами господарської діяльності та одержання ліцензії на торгівлю.

За результатами  проведених  заходів  співробітниками податкової міліції Головного управління ДФС у Донецькій області спільно з співробітниками управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО Головного управління ДФС у Донецькій області («Фантом»)   вилучено з незаконного обігу підакцизних товарів (алкогольних напоїв та тютюнових виробів),  загальною   орієнтовною  вартістю понад 460 тис. грн  та складено  протокол про адміністративне порушеня за ч. 1 ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

 

ГУ ДФС у Донецькій області

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *