У перший день Нового року розпочав роботу сайт катедрального собору Успення Пресвятої Богородиці в Чернівцях

З благословення правлячого єпископа Чернівецької єпархії Йосафата (Мощича), розпочав роботу сайт катедрального собору Успіння Пресвятої Богородиці Чернівецької єпархії.

Як повідомив адміністратор парафії катедрального собору, отець Валерій Сиротюк: «Із створенням Чернівецької єпархії з’явилась потреба  освоєння нових медіаресурсів. Кожна парафія нашої єпархії отримала розпорядження владики Йосафата – висвітлювати життя парафії, парафіяльних спільнот, відкривати парафіянам план і стратегію розвитку «Жива парафія – місце зустрічі із живим Христом». Звичайно,  катедральна парафія на сьогодні є найчисельнішою і  багато в чому є взірцевою спільнотою. Тому ми дуже радо відкриваємо роботу парафіяльного сайту. Забігаючи наперед одразу скажу, що в перші  дні, чи навіть місяці роботи сайту, деякі розділи ресурсу будуть працювати в тестовому режимі і можливо будуть адаптуватись до вимог та побажань, але в цілому саме так ми хотіли бачити інтернет обличчя нашої Чернівецької родини».

Серед розділів сайту є історія парафії, інформація для прочан до Чернівецької чудотворної  ікони Матері Божої, інформація для тих хто шукає Бога через прийняття Святих Таїнств,  розклад богослужінь та новини із життя парафії.

Адміністрація сайту сердечно запрошує до співпраці літературних редакторів, журналістів, фотокореспондентів, сподівається на конструктивну критику і просить про поширення адреси сайту в  мережі Інтернет.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.cv.ua

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *