Відновлено будинок культури у Білокуракиному Голова Луганської обласної …

Відновлено будинок культури у Білокуракиному

Голова Луганської обласної державної адміністрації ­­– керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз ознайомився з результатами капітального ремонту районного будинку культури ім. Т.Г. Шевченка.

Нагадаємо, що у цьому закладі культури і мистецтв сталася пожежа. Тоді керівництво райдержадміністрації звернулося до очільника області по допомогу.

Вже у жовтні минулого року за рахунок субвенції з обласного бюджету на суму
1,49 млн гривень було розпочато ремонтні роботи приміщень районного будинку культури, які постраждали в наслідок пожежі. Всі роботи, а саме відновлення глядацької зали, костюмерної кімнати, гримерки, залу для урочистостей, було завершено наприкінці грудня. Тепер необхідно провести зовнішні роботи з утеплення і оновлення фасаду РБК.

«Будемо сприяти місцевій владі у вирішенні цього питання. Головне, що є бажання і є для кого це робити. Сподіваюся, у білокуракинців буде ще більше приємних емоцій в оновленому будинку культури», ­­– наголосив Юрій Гарбуз.

Районний будинок культури налічує глядацьку залу на 288 місць, залу для проведення урочистостей, костюмерну кімнату, гримерку, хореографічну залу, музичні кімнати.

Крім того, у 2017 році за рахунок коштів районного бюджету та бюджету Білокуракинської селищної ради проведено ремонт глядацьких 329 крісел на суму 110,0 тис. гривень, придбано одяг сцени на суму
157,0 тис. гривень, сценічні костюми на суму – 22,0 тис. гривень.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *