Інформаційний дайджест «Новини Донеччини» 18 січня 2018 року

Павло Жебрівський зустрівся з куркулями півночі Донеччини

Сьогодні керівник Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський під час робочої поїздки північчю Донеччини відвідав два куркульські господарства – у Верхньокам’янському та Бахмуті.

У Соледарі урочисто запустили нову виробничу лінію по випуску очищеної солі

Сьогодні у Соледарі відбувся урочистий запуск роботи нової виробничої лінії по випуску очищеної солі на руднику №4 та паралельно на руднику № 1,3 ДП «Артемсіль» за участю керівника Донецької облдержадміністрації Павла Жебрівського.

Всеукраїнська онлайн-вікторина на тему Європи та Європейського союзу

З 12 січня по 11 квітня 2018 року триває Всеукраїнська онлайн-вікторина на тему Європи та Європейського Союзу від Представництва Європейського Союзу в Україні.

У Костянтинівці з’явився центр допомоги особливим дітям

Центр допомоги дітям з особливостями розвитку «Промінь» відкрито у Костянтинівці: тут планують займатися з дітьми із затримкою мовлення, синдромом дефіциту уваги, розладами аутистичного спектру.

Скверу «Надія» бути на «Східному»

Міський голова Вадим Бойченко зустрівся з жителями мікрорайону «Східний». Жителі проти появи торгових об’єктів у сквері «Надія». Будівництво МАФів припинено, зелену зону відпочинку розвиватимуть.

Шукайте новини Донеччини та Луганщини на оновленому сайті “UA: ДОНБАС”

Телеканали “До ТеБе” та “ЛОТ” не припиняють роботу, а об’єднуються заради покращення. Новий телеканал “UA: ДОНБАС”, що об’єднав донецького та луганського мовників, вже має власний сайт, де оперативно з’являються останні онлайн- та теленовини з Донеччини і Луганщини.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *