Інформаційний дайджест «Новини Донеччини» 1 лютого 2018 року

У Дружківському історико-художньому музеї стартувала нова виставка

В рамках проекту «Жовта лінія» в містах Донецької та Луганської областей проходить серія виставок, присвячена історичній спадщині нашого регіону. Мета даних заходів – звернути увагу на архітектурні та монументально-декоративні споруди, які в наш час забуті або перебувають на межі зникнення.

У міському історико-художньому музеї відбулося відкриття виставки, яка є продовженням проекту «Заново відкриваємо історичну спадщину Східної України» – «Музей відкритий на ремонт II ».

Слов’янський курорт відкриває сезон. Сьогодні стартує реабілітація пацієнтів

На Слов’янському курорті з 1 лютого відкривається реабілітаційний сезон. Санаторій “Слов’янський” з сьогоднішнього дня приймає пацієнтів в відремонтованих корпусах.

Серед шкіл Слов’янського району проводяться змагання з міні-футболу

У спортивному комплексі «Міська КДЮСШ» проходить перший етап футзальної ліги Всеукраїнських змагань серед шкільних команд Слов’янського району.

Конкурс професійної майстерності з професії електрогазозварник

Згідно з планом роботи методичної комісії будівельного напрямку на 2017-2018 навчальний рік в Торецькому професійному ліцеї було проведено конкурс професійної майстерності серед учнів з професії електрогазозварник, мета якого – зацікавити та активізувати інтерес учнів до обраної професії.

У Бахмуті відбулася презентація нової техніки

На центральній площі міста відбулася презентація нової техніки з якою ознайомилися Бахмутський міський голова Олексій Рева, представники депутатського корпусу та містяни.

До уваги присутніх було представлено: новий оперативно-рятувальний автомобіль «Mitsubishi» підвищеної прохідності, кошти на придбання якого було залучено з місцевого бюджету м. Бахмут та бюджету Соледарської міської об’єднаної територіальної громади, а також новий пожежно-рятувальний автомобіль, який оснащений новітнім обладнанням для усунення пожеж в міській місцевості на будівлях з висотою до 15 поверхів, придбаний за кошти державного бюджету.

Діяльність молодіжного клубу «Молодь для молоді»

Відновив свою діяльність молодіжний клуб «Молодь для молоді» на базі Державного навчального закладу «Бахмутський центр професійно-технічної освіти».

Фахівець із соціальної роботи Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провів із студентами навчального закладу  тренінг  на тему «Особистість».

Голова ОБСЄ разом з Павлом Клімкіним відвідали Донеччину

Міністр закордонних справ та міжнародного співробітництва Італії, голова ОБСЄ Анджеліно Альфано разом з Міністром закордонних справ України Павлом Клімкіним відвідали з робочим візитом Донецьку область. Їх супроводжував керівник Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський.

У центрі зайнятості запрацював молодіжний центр «Profi Challenge»

На базі Маріупольського міського центру зайнятості запрацював Молодіжний центр «Profi Challenge». Ознайомитися з його роботою та дізнатися про послуги центру  прийшли учні 8-х класів загальноосвітньої школи № 16.

 На молодь чекала подорож іншою стороною світу професій.

Маріупольські ліцеїсти перемогли в екологічному конкурсі і поїдуть до Берліну

Проект учнів Маріупольського міського ліцею переміг в IV Міжнародній учнівській конференції “Школа за екологію”. Журі номінувало команду до участі в екологічній конференції школярів, яка пройде в Берліні.

Змагання з футзалу «Шкільна футзальна ліга» серед загальноосвітніх шкіл району

Спортивний захід відбувся на базі спортклубу «Фізташка». Учасників змагань привітала завідувач сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Тетяна Кухтик

Вісім незвичайних собак прибули в Донецьку область

Це вже другий загін співробітників кінологічних служб України, який приїхав в Донецьку область. Поки колишній після виконання поставлених завдань відпочиває, які прибули на зміну кінологи і їхні вихованці будуть виконувати ті ж завдання: шукати боєприпаси, зброю, вибухівку та наркотики, розкривати злочини.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *