Інформаційний дайджест «Новини Донеччини» 6 лютого 2018 року

На Донеччині відкрився інноваційний центр розвитку дітей та молоді “Junior Trackers”

У Покровську, в рамках програми створення в Донецькій області інноваційних центрів для дітей та молоді, відбулося відкриття інноваційного центру для молоді та дітей «Junior Trackers».

Створення такого центру обійшлося обласному і місцевому бюджету в майже 3 мільйони гривень. Під час відкриття «Junior Trackers» голова облдержадміністрації Павло Жебрівський зазначив, що найближчим часом планується відкриття ще трьох таких центрів на Донеччині та 11 наметових містечок, а також створення у Бахмуті справжньої Січі з козацьким устроєм.

Студенти з Покровська потрапили в ТОП-30 міжнародного конкурсу xplore New Automation Award

Команда Донецького національного технічного університету, розташованого в Покровську, з проектом «Stesha project» увійшла в ТОП-30 на міжнародному конкурсі Хplore New Automation Award.

На початку березня 2018 року команда з Покровська відправиться до Німеччини, де 8 березня представить свої проекти на фіналі конкурсу Хplore New Automation Award в головному офісі компанії PHOENIX CONTACT в місті Бад Пирмонт.

Проект «Stesha Project» від факультету комп’ютерних інформаційних технологій ДонНТУ – це голографічний асистент зі штучним інтелектом, який допоможе покупцям орієнтуватися в магазинах.

У Слов’янську військовим вручили нагороди Президента України

Військовий комісар Слов’янського об’єднаного міського військового комісаріату підполковник Борис Балан вручив військовозобов’язаним Слов’янського ОМВК нагороди Президента України “За участь в антитерористичній операції”. Всього було нагороджено 16 військових.

Мирноградські танцюристи відзначилися в столиці

У Києві завершився всеукраїнський фестиваль-конкурс зі спортивних бальних танців «Dance education-2018». Змагання проходили протягом двох днів. Представляти місто Мирноград поїхали вихованці гуртка «Спортивний бальний танець» Будинку творчості дітей та юнацтва.

Найсильніші танцюристи країни виступали на паркеті Колонного залу Київської міської державної адміністрації. Мирноградським танцюристам довелося докласти всіх зусиль і блиснути майстерністю, щоб випередити суперників.

Турнір з баскетболу серед загальноосвітніх шкіл

У Бахмуті пройшов міський турнір  з баскетболу «Спортивна зима» серед юнаків 7-9 класів ЗОШ І-ІIІ ступенів навчання. Змагання проходили за коловою системою на базі загальноосвітньої школи № 12  серед 6 команд.

Маріупольцям презентували послугу професійного навчання

У Маріупольському міському центрі зайнятості презентували послугу професійного навчання. Шукачам роботи пропонували 11 напрямків навчання, за якими навчають в Донецькому ЦПТО ДСЗ у Краматорську. Найбільше учасники заходу зацікавились професіями кухаря та продавця непродовольчих товарів.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *