Рівно чотири роки тому мав честь стати Прем’єр-міністром України і служити …

Рівно чотири роки тому мав честь стати Прем’єр-міністром України і служити своєму народові. Зайвим буде нагадувати, в якій ситуації опинилася тоді країна і в яких умовах довелося працювати першим постмайданним урядам.

Я нічого не обіцяв тоді. Чесно казав, що легко не буде. Що наше основне завдання – стабілізувати ситуацію в державі. Що у нас немає іншого виходу, як приймати вкрай непопулярні, але життєво важливі для країни рішення. Усвідомлював – це уряд “політичних камікадзе”. Не чекав на вдячність.

За два роки зробив, що вважав необхідним, аби країна вистояла, зупинила ворога, зберегла незалежність. І ми встояли, ми вибороли незалежність.

Вдячний соратникам з Народний фронт, вдячний членам обох постмайданних урядів і всім, хто не здався, не зневірився і працював зі двохсотвідсотковою віддачею.

Так, не все відбувається швидко, не дається легко. Нам здається, що все не так, як ми очікували і як намалювали собі.

Але ні я, ні кожен з нас не можемо дозволити собі зневіри і розчарування. Ми пройшли довгий і важкий шлях. Ми як народ, ми як держава. І треба рухатися вперед.

Я вірю в нас, вірю в Україну.

Volodymyr Groysman Павло Петренко Дмитрий Булатов Євген Нищук Serhiy Kvit Людмила Денісова Andrii Deshchytsia #PavloKlimkin #ЮрійПродан Арсен Аваков (Arsen Avakov) #МихайлоКоваль Степан Полторак Геннадій Зубко Максим Бурбак (Maksym Burbak) #ОлександрШлапак Остап Семерак В’ячеслав Кириленко Ігор Жданов Alexander Kvitashvili Павло Розенко Олексій Павленко (Oleksiy Pavlenko) Andriy Kobolyev Nataliya Mykolska Андрій Пивоварський – Andrii Pyvovarskyi Наталія Енн Яресько / Natalie Ann Jaresko Юрій Стець #ГаннаОнищенко Лариса Шустенко Ольга Лаппо Народний фронт

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *