«Чотири квартали поспіль в Україні падає економічна динаміка. Що треба …

«Чотири квартали поспіль в Україні падає економічна динаміка. Що треба робити? Реформи? Ага зараз! Вибори!

На Банковій всерйоз розглядають сценарій, поки ще є адмінресурс, кишенькові силовики та лояльність олігархічних медіа – за старим законом переобрати Раду. Провести вибори десь у серпні 2018 року, коли країна у відпустках, спостерігачів – не буде, а мажоритарка забезпечить Порошенко більшість у новій Раді.

Ще одна причина – це дозволить Порошенку позбутися Гройсмана, який веде свою гру. Ставки Порошенка в грі дуже високі – можна втратити всю владу в березні 2019-го, а можна спробувати зачепитися. Правда, без нового закону про вибори ми законсервуємо систему ще на п’ять років».

Сергій Лещенко, народний депутат України

Ми – за зміни до виборчого законодавства. Пропонуємо перейти до відкритих партійних списків на виборах до парламенту та заборонити передвиборчу політичну рекламу. Перше дозволить обирати своїм представником у ВР конкретну людину, яка потім зможе відповісти перед виборцями за невиконані обіцянки. Друге – змусить претендентів на владу не рекламувати себе, а завойовувати довіру виборців реальними справами. За спробу прямого підкупу виборців МВС та Нацполіція будуть заарештовувати кандидата та усіх причетних членів його штабу. Лише таким чином ми зможемо очистити Парламент від ставлеників олігархів та провести до нього людей, здатних змінити країну

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *