Інформаційний дайджест «Новини Донеччини» 08.03.2018-12.03.2018 року

До дня народження Великого Кобзаря

9 березня – день народження українського поета та художника Тараса Григоровича Шевченка.

З нагоди 204-ої річниці від Дня народження Т.Г. Шевченка в м. Краматорську пройшли такі заходи: Шевченкознавчі етюди(бібліотека ім. П.Мирного); виставка-портрет «Він буде жити вічно» (ЦМПБ); тематичні полиці, книжково-ілюстративні виставки-вшанування, вернісажі; конкурс читців, поетичні марафони та тематичний акорд; віртуальні екскурсії, літературні Інтернет-подорожі, Слайд-екскурси та Слайд – подорожі, Інформ-досьє та літературно-музична експедиція; літературний кросворд; літературні години та Шевченківські літературні читання; святкова програма народного театру книги «Еспада» до Дня пам’яті Т.Г. Шевченка та літературно-музичне свято(ЦМПБ); покладання квітів до пам’ятника Т.Шевченку з нагоди 204-річчя від дня народження Великого Кобзаря.

Телемедичні послуги для жителів Бахмутського району

У Бахмутському районі створюються відділення телемедицини КЗОЗ «Бахмутська центральна районна лікарня» з метою забезпечення надання медичної допомоги пацієнтам Бахмутського району, ОГТ Соледар, ОТГ Званівка, ОТГ Сіверськ із застосуванням телемедичних технологій у випадках, коли відстань є критичним чинником.

Маріупольці зайняли призові місця на змаганнях з дзюдо

У Слов`янську відбувся чемпіонат Донецької області з дзюдо серед юніорів до 21 року. У змаганнях взяли участь і маріупольці.

Маріупольці привезли з Болгарії три медалі

У Болгарії пройшов міжнародний турнір з тхеквондо “Sofia open 2018”. До міста Софії приїхали понад 300 спортсменів. Маріуполь взяв на змаганнях «срібло» та дві «бронзи».

Кубок селидівського міського голови з футзалу

10 березня 2018 року в дитячо-юнацькій спортивній школі м. Селидове пройшли змагання серед ветеранів спорту старших за 45 років – Кубок Селидівського міського голови з футзалу. До турніру приєдналися футзальні команди з міст Гірник, Новогродівка, Мирноград, Селидове.

Відбувся «круглий стіл» з питань соціального захисту учасників АТО

В райдержадміністрації відбувся круглий стіл з представниками учасників АТО Добропільського району, на якому обговорювались питання соціального захисту учасників АТО, реалізації їх прав на пільги та соціальні гарантії.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *