Громадський актив Херсонщини готовий до співпраці з НАБУ

Майже дві сотні звернень, заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення від небайдужих мешканців Херсонської області надійшло до Національного антикорупційного бюро у 2017 році. З початком роботи Одеського територіального управління співпраця з жителями Херсонщини посилилася. На цьому наголосив директор Одеського територіального управління Національного бюро Володимир Деулін під час зустрічі з представниками громадського активу Херсонщини, яка відбулась 15 березня 2018 року.

Учасники заходу обговорили виклики у роботі Національного антикорупційного бюро. Також презентовано звіт про роботу НАБУ у другому півріччі 2017 року. Окрему увагу приділили обговоренню питання підслідності НАБУ.

«Наша мета — дати мешканцям Херсонщини інформацію для усвідомлення ними тих завдань та викликів, які стоять перед НАБУ, як перед правоохоронним органом з особливою підслідністю, —  наголосив Володимир Деулін. — Відтак, в подальшому активна співпраця з місцевим громадським активом стане на порядок ефективнішою і вже скоро почне давати видимі результати».

На зустрічі були присутні понад два десятки представників місцевих громадських організацій правозахисного, просвітницького, культурного, молодіжного спрямування. Наприкінці заходу усі мали змогу індивідуально поспілкуватись з представниками Національного бюро, а також подати звернення чи заяву про кримінальне корупційне правопорушення.

 

Матеріали для ЗМІ

Необхідна інформація та лінки для поширення на Ваших ресурсах Контактний email: 

press.nabu@gmail.com

Інша інформація: 

https://nabu.gov.ua/kontakty-dlya-zmi

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *