Свято весни

В рамках реалізації проекту “Центр підтримки сімї”, що діє за підтримки Caritas Polska та Ministerstwo Spraw Zagranicznych було проведено чудове свято. Прихід тепла знаменується ніжним святом – святом весни. Цей день радує абсолютно всіх людей, тому що несе в собі силу відродження та процвітання.

Наші бабусі і мами, тітки і дочки, сестрички і племінниці в цей день відчувають себе по-справжньому щасливими і коханими. Кожна з них пишається своїми рідними, незалежно від віку і цінності подарунка.

Завжди приємно дарувати комусь радість і посмішку. Діти підготували віршики та спільно з батьками показували театралізовані сценки. Тому щасливі очі наших батьків – найкраща нагорода тим, хто прийняв участь у святі.

Після свята був солодкий стіл, який організовали вдячні батьки.

______

«Створення Центрів підтримки сім’ї в якості моделі для інтеграції ВПО і приймаючих громад в Україні» спів-фінансовано в рамках Програми співпраці у сфері розвитку «Польська допомога» Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

Публікація висловлює виключно думку автора та не може сприйматися, як офіційна позиція Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *