«Люди при владі не поділяють ідеалів Майдану. Європейська інтеграція – …

«Люди при владі не поділяють ідеалів Майдану. Європейська інтеграція – єдиний аспект, який виконали. Маємо безвізовий режим, Угоду про асоціацію. Але це було не єдине і не головне, чого вимагало суспільство. Рівень цієї влади не відповідає країні, яка нещодавно зробила революцію. Довіра до неї у суспільства надзвичайно низька. Вона неспроможна боротися з корупцією та олігархами. Не покарає винних у злочинах під час Революції гідності.

Відсутність активного розслідування свідчить про те, що теперішня влада була на Майдані, але не з нашого боку. Країною знову ширяться протести. Якщо ситуація не зміниться, матимемо вибух – і владу потрібно буде міняти. Нинішня має понести відповідальність, бо вона не еволюційна, а контреволюційна. Вона зрадила ідеали Майдану».

Сергій Дацюк, філософ

Рух “Визволення” вимагає відставки топ-корупціонерів та цілковитого перезавантаження влади. Усі справи щодо злочинів над активістами Євромайдану повинні бути розслідувані, а злочинці притягнені до відповідальності та покарані згідно українського законодавства

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *