У Львові відбудеться конференція «Як допомогти дитині тут і зараз?»

24 березня в приміщенні Українського католицького університету відбудеться конференція «Як допомогти дитині тут і зараз?». Такий форум проходитиме з ініціативи Комісії УКГЦ у справах родини, за підтримки Служби у справах дітей Львівської міської ради та у співпраці з Українським католицьким університетом. До участі в конференції запрошують прийомних батьків, батьків-вихователів та батьків-усиновителів, наставників та всіх, хто працює з дітьми.

«Досвід попередніх років показує, що наставники дітей, прийомні батьки, батьки-вихователі дитячих будинків сімейного типу і усиновителі значно покращили життя дітей. Тому підтримка таких людей і є метою конференції. Однією з основних на конференції буде доповідь Марека Внука на тему «Шалені підліткові будні: чому дорослим важко це витримати?», – говорять організатори.

Під час конференції учасники зустрінуться із психологом, поведінковим аналітиком Євгеном Суковським, який виступить з  доповіддю  «Поведінка – не дитина».  Прийомні батьки, батьки-вихователі та батьки-усиновителі матимуть нагоду поспілкуватися та обговорити спільні питання з Мар’яною  Єсип, КПТ психотерапевтом у роботі з дітьми, підлітками та дорослими під час представлення теми «Допоможіть мені полюбити себе, або як за вчинками побачити «справжню дитину». Також на зустрічі виступатимуть фахівці з доповідями про те, як  дитині може допомогти соціально відповідальний бізнес, яка роль громадських організацій і Церкви в допомозі дітям у  професійній реалізації.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.rodyna.ugcc.org.ua

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *