Жодні провокації не вплинуть на спільну роботу НАБУ та САП – Артем Ситник

Національне антикорупційне бюро України та Спеціалізована антикорупційна прокуратура працюють як одна команда. Тому жодним провокаціям не вдається негативно вплинути на робочі взаємовідносини між органами. На цьому наголосив Директор Національного бюро Артем Ситник в ході Конференції щодо стану антикорупційних реформ в Україні, яка відбулась 22 березня у Брюсселі (Бельгія).

«Періодична поява провокацій на адресу НАБУ та САП у медійній площині свідчить про те, що ми на правильному шляху, а наші спільні зусилля у боротьбі з корупцією заважають інтересам багатьох», — зазначив Директор Національного бюро.

Він підкреслив, що, попри тиск, із яким постійно стикаються детективи НАБУ та прокурори САП, темп із викриття корупційних схем не збавляється.  «Прокурори і детективи працюють разом. За останні два дні ми завершили п’ять кримінальних проваджень, причому достатньо відомих. Від себе можу сказати, що я зроблю все, щоб незалежність НАБУ, на яку постійно спокушається влада, була захищеною», — акцентував Артем Ситник.

 

Матеріали для ЗМІ

Необхідна інформація та лінки для поширення на Ваших ресурсах Контактний email: 

press.nabu@gmail.com

Інша інформація: 

https://nabu.gov.ua/kontakty-dlya-zmi

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *