На КПВВ «Станиця Луганська» затримано порушників порядку перетину лінії …

На КПВВ «Станиця Луганська» затримано порушників порядку перетину лінії розмежування

Співробітники управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО Головного управління ДФС у Луганській області під час несення служби на КПВВ «Станиця Луганська» виявили два факти порушення порядку переміщення товарів до району або з району проведення антитерористичної операції.

Так, 65-річний пенсіонер намагався переправити зі Станиці Луганської до Луганська дитячий квадроцикл собівартістю 20 тис. гривень, який він напередодні придбав в Інтернет-магазині.

Крім того, 52-річна жінка мала на меті перевезти чотири автомобільних колеса радіусом 17 дюймів, які вона отримала «Новою поштою». Їх собівартість складає приблизно 17 тис. гривень.

За даними фактами складено два адміністративні протоколи за ч. 1 ст. 204-3 КУпАП, які направлено на розгляд до Біловодського районного суду.

Нагадаємо, що згідно з п. 4 наказу № 39 «Про затвердження Переліку та обсягів товарів, дозволених для переміщення до/з гуманітарно-логістичних центрів та через лінію зіткнення» (зі змінами та доповненнями) встановлено, що громадяни з тимчасово неконтрольованої території на контрольовану територію та у зворотному напрямку у ручній поклажі та супроводжуваному багажі можуть перевозити товари з затвердженого Переліку, сумарна вартість яких не перевищує 10 000 гривень, а сумарна вага – не більше 75 кг на одну особу. Серед дозволених речей також один комплект (чотири штуки) всесезонних, або зимових, або літніх шин для легкових автомобілів, радіусом не більше 16 дюймів.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *