Відбувся практичний семінар за темою «Організація діловодства та зберігання архівних документів в Іллінівській об’єднаній територіальній громаді»

12 квітня 2018 року в Іллінівській об’єднаній територіальній громаді  відбувся практичний семінар за темою «Організація діловодства та зберігання архівних документів в Іллінівській об’єднаній територіальній громаді» за участю державного архіву Донецької області.

На семінарі розглянуто наступні питання:

  • Аналіз стану науково-технічного опрацювання та описування документів ліквідованих сільських рад, які увійшли до Іллінівської ОТГ. Проблемні питання щодо передавання архівних документів ліквідованих сільських рад на зберігання в архівний відділ Костянтинівської райдержадміністрації та в архів Іллінівської ОТГ.
  • Організація архівного зберігання документів в Іллінівській ОТГ. Нормативно-правові документи, які регламентують створення архіву установи та використання архівних документів.
  • Організація роботи та пріоритетні завдання експертної комісії Іллінівської сільської ради.
  • Організація діловодства в Іллінівській ОТГ. Складання номенклатури справ. Аналіз проектів номенклатур справ структурних підрозділів ОТГ.
  • Під час семінару спеціалістами державного архіву Донецької області надано консультативно-методичну допомогу з профільних питань.

    Протягом семінару відбувалося активне спілкування та обговорення проблемних питань, які виникають в роботі ОТГ.

    Надалі держархів області планує відвідати всі ОТГ області з проведенням практичних семінарів та наданням методичної допомоги в галузі архівної справи і діловодства.

    Державний архів Донецької області

    Джерело

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *