Відремонтовано проїзну частину автодороги за маршрутом Селидове – Цукурине

У Покровському районі тривають роботи з поточного середнього ремонту автодороги загального користування державного значення Т-05-25 Михайлівка – Селидове – Курахове за маршрутом Селидове – Цукурине.

На даний час проїзна частина п’ятикілометрової ділянки дороги вже має новий верхній шар асфальтобетонного покриття. На об’єкті продовжуються роботи з ремонту заїзних кишень для маршрутного транспорту. На черзі – встановлення бар’єрного огородження у місцях розміщення водопропускних труб та нанесення горизонтальної дорожньої розмітки.

Нагадаємо, торік до настання несприятливих погодних умов дорожники встигли у повному обсязі виконати роботи з улаштування (методом холодного  ресайклінгу) додаткового шару дорожнього одягу та вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття.

Додамо, що Службою автодоріг здійснюється інспекційний контроль якості ремонтних робіт. Також представниками ДП «ДерждорНДІ» відібрано зразки-керни верхнього шару покриття для перевірки на відповідність нормативним вимогам та сучасним будівельним технологіям.

Підрядна організація: ТОВ «Автомагістраль-Південь» (на підставі договору зі Службою автомобільних доріг у Донецькій області). Джерело фінансування: спеціальний фонд обласного бюджету (кошти від «митного експерименту»).

Як повідомлялось раніше, територіальна дорога Т-05-25 Михайлівка – Селидове – Курахове – це новий автошлях у Переліку автодоріг загального користування державного значення у межах Донецької області (через повне або часткове злиття трьох колишніх районних доріг: С050948 Від /М-04/ – під’їзд до м. Селидове, С050949 Селидове – Гірник – Максимільянівка та С051135 Цукурине – Новоселидівка – Курахове).  

Прес-служба Служби автомобільних доріг у Донецькій області

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *