Придурки з ГПУ надіслали запит в прокуратуру Нідерландів, щоб вони з’ясували …

Придурки з ГПУ надіслали запит в прокуратуру Нідерландів, щоб вони з’ясували у мене, чи їздив я в Донецьк у жовтні минулого року. Знову, мабуть, фантазія розігралася у Лоліти Мальдівської і Юри Сейшельського.

Яким це чином я міг потрапити на контрольовану Росією територію, і ба більше, після цього її покинути, будучи одним з головних офіційно визнаних Москвою ворогів Путіна!? Нехай значить зараз голландці над цим ламають голову? Залиште королівство Нідерландів в спокої! Я вимагаю пустити мене в Україну і заради цього випадку готовий давати свідчення навіть на цю абсурдну тему. А ви готові взяти у мене в Києві свідчення?

Придурки из ГПУ прислали запрос в прокуратуру Нидерландов, чтобы они выяснили у меня, ездил ли я в Донецк в октябре прошлого года. Опять, видимо, фантазия разыгралась у Лолиты Мальдивской и Юры Сейшельского.

Каким это образом я мог попасть на контролируемую Россией территорию и более того, после этого ее покинуть, будучи одним из главных официально признанных Москвой врагов Путина!? Пусть значит сейчас голландцы над этим ломают голову? Оставьте королевство Нидерландов в покое! Я требую пустить меня в Украину и ради этого случая готов давать показания даже на эту абсурдную тему. А вы готовы взять у меня в Киеве показания?

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *