У Донецькій ОДА відбулась зустріч зі спільною делегацією представників уряду Королівства Данія та ПРООН

7 травня відбулась зустріч зі спільною делегацією представників уряду Королівства Данія та ПРООН під керівництвом першого заступника голови Донецької обласної організації Євгена Вілінського. На засіданні обговорили перспективи досягнення миру та стабільності в регіоні, питання громадської безпеки та соціальної згуртованості на Донеччині, а також визначення стратегічних напрямків можливого співробітництва з Фондом миру та стабілізації Уряду Королівства Данії.

Євген Вілінський зробив акцент на дружніх стосунках України з цими державами, а також висловив очікування від сьогоднішньої зустрічі.

«У нас з Данією давні дружні відносини, особливо з тими організаціями, які працюють в останній час на нашій території. Є дуже багато проектів, які реалізуються на Донеччині. Тому, я сподіваюся, що сьогоднішня зустріч, яка відбудеться також за участю UNDP, буде плідною та корисною, ми зможемо проговорити подальші напрями нашої співпраці», – зауважив перший заступник голови Донецької облдержадміністрації.

Метою зустрічі було визначення стратегічних напрямків співпраці у сфері безпеки, соціальної згуртованості та примирення в рамках можливого співробітництва з Фондом Миру та Стабілізації уряду Королівства Данії.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *