Посадовців 15 державних структур оборонно-промислового комплексу країни …

Посадовців 15 державних структур оборонно-промислового комплексу країни викрили у зловживанні службовим становищем. У НАБУ прозвітували, що загалом повідомили про підозру 23 особам, з них 13 – посадовцям держструктур. За попередніми оцінками, внаслідок злочинних дій інтересам держави завдано збитків на суму в понад 620 млн гривень та 3 млн доларів.

В той час поки Герої віддають свої життя, захищаючи незалежність та цілісність держави, високопосадовці примудряються будувати корупційні схеми, підриваючи цим оборонну здатність країни. Збагачення на Війні за Незалежність є одним з найтяжчих злочинів, за неї корупціонери повинні нести найвищу міру покарання.

Україні потрібен орган, що виноситиме справедливі вироки незважачи на статус та посаду підозрюваного. Україні потрібен незалежний Антикорупційний суд. Рух “Визволення” вбачає в цьому органі арбітра, який доводитиме справи НАБУ та САП до логічного завершення та ув’язнення топ-корупціонерів. Для чесного відбору суддів ми пропонуємо запросити експертів з Великої Британії, Сполучених Штатів, Канади та ЄС

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *