Дружній футбольний матч серед мешканців Дружківського дитячого будинку – інтернату та КУ «Покровський психоневрологічний інтернат»

Дружківський дитячий будинок-інтернат – велика дружня родина, яка любить влаштовувати свята і часто приймає гостей. Ось і 14 травня 2018 року будинок-інтернат радісно відчинив двері для старих друзів. Цього разу в гості завітали хлопці – мешканці КУ «Покровський психоневрологічний інтернат».

На новому спортивному майданчику відбувся товариський матч з міні-футболу між командами «Спартак» (м. Покровськ) і «Міх-Мах» (м.Дружківка). З перших хвилин матчу стало зрозуміло, що обидві команди налаштовані тільки на перемогу: швидкий темп гри, блискавичні передачі, спортивний азарт створювали особливу атмосферу, змушуючи вболівальників обох команд активно підтримувати гравців.

І все-таки у важкій і напруженій боротьбі з рахунком 2: 1 перемогла більш досвідчена команда КУ «Покровський психоневрологічний інтернат».

Не залишилися без уваги в цей день і активні вболівальники. Гості підготували приємний сюрприз для всіх вихованців та співробітників будинку-інтернату. Цікаву концертну програму зал прийняв бурхливими оплесками.

Також слід відмітити, що обидві команди від Донецької області приймуть участь у футбольному турнірі SENI CUP 2018, який відбудеться у м. Київ 24-25 травня.

Департамент соціального захисту населення Донецької ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *