Громади Донеччини з навчальним візитом відвідали Кремінну громаду Луганської області

За ініціативою департаменту інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації та за підтримки міжнародної організації ООН в рамках її Програми розвитку, управлінням з впровадження реформ та децентралізації 10-11 травня відбулася навчальна поїздка представників Мангушського та Нікольського районів Донецької області до Кремінної громади Луганської області (яка знаходиться на шляху об’єднання). Метою стало показати на її прикладі покращення життя населення за допомогою залучення коштів міжнародних донорів шляхом участі в безлічі проектів та злагодженої командної роботи починаючи з райдержадміністрації і закінчуючи громадськістю.

На початку візиту зустрілися з керівництвом Кремінського району, ознайомились з проектами та презентацією туристичного потенціалу, зустрілись з лідерами ГО «Кремінська бізнес асоціація» – сприяння розвитку бізнесу, відвідали районний ЦНАП та отримали відповіді на безліч запитань. Також відвідали об’єкти, роботи на яких проводились за підтримки міжнародних організацій, зокрема центр реабілітації дітей інвалідів.

Після представники районів зустрів мер міста Кремінна – Прокопенко Юрій Олексійович, який ознайомив з міським ЦНАПом, розповів про історію міста, провів презентацію проектів які були реалізовані. На зустрічі також виступили представники ГО «Наша громада» за співпраці якої у районі реалізуються проекти.

Наприкінці візиту мер міста провів екскурсію по реалізованих об’єктах м.Кремінна та відповів на запитання представників Мангушського та Нікольського районів.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *