Глибокий розпач, який проявляється в пасивності та агресії людей, лікується …

Глибокий розпач, який проявляється в пасивності та агресії людей, лікується надією на краще майбутнє.

Ви думаєте, вірмени були у меншому розпачі після десяти років правління путінської маріонетки? Але з’явився Пашинян, який боровся без страху і кулуарщини, у людей з‘явились підстави для повернення надії та вони почали діяти, боротись за своє майбутнє.

Саме для того, щоб і далі тримати українців у глибокому розпачі та пасивному спогляданні процесу знищення країни, вони і викинули мене з України, розуміючи, що залякати мене їм не вдасться й українці отримають підстави для повернення надії на можливість звільнитись і покарати бариг.

Глубокое отчаяние, которое проявляется в пассивности и агрессии людей, лечится надеждой на лучшее будущее.

Вы думаете, армяне были в меньшем отчаянии после десяти лет правления путинской марионетки? Но появился Пашинян, который боролся без страха и кулуарщины, у людей появились основание для возвращения надежды и они начали действовать, бороться за свое будущее.

Именно для того, чтобы и дальше держать украинцев в глубоком отчаянии и пассивном созерцании процесса уничтожения страны, они и выбросили меня из Украины, понимая, что запугать меня им не удастся и украинцы получат основания для возвращения надежды на возможность освободиться и наказать барыг.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *