Відбувся патріарший тур всецерковного конкурсу «Пісня серця»

У суботу, 19 травня, семінарія Святого Духа у Львові була сповнена піснями: проводився відбірковий тур всецерковного конкурсу «Пісня серця». Понад 90 учасників, переможців єпархіальних відборів, прибули до Львова з усіх регіонів України: Києва, Одеси, Харкова, Дніпра, Полтави, усіх областей Західної України. У залі панувала родинна та молитовна атмосфера – учасники спільно молилися у своїх піснях, підтримували один одного та знаходили нових друзів.

Голова журі Тарас Курчик наголосив, що всі учасники вже є переможцями та зібралися сьогодні співати для Бога та України. Результати непростого вибору журі були опубліковані на сайті комісії у неділю, 20 травня, о 15:00.

Переможці патріаршого відбору будуть нагороджені 2 червня в Києві. З цієї нагоди відбудеться гала-концерт у Патріаршому соборі Воскресіння Христового.

Конкурс «Пісня серця» діє від 1999 року, збираючи молодих талановитих виконавців сучасних пісень на релігійну тематику з усієї України та за її межами. Метою конкурсу є примноження культурних і духовних цінностей українського народу шляхом творення і популяризації сучасної релігійної пісні серед українців-християн світу.

Конкурс «Пісня серця» пропагує християнські цінності мистецькими засобами; виявляє і підтримує талановитих авторів та виконавців сучасної релігійної пісні; плекає естетичний та духовний смак молодого покоління; сприяє підтримці духовного зв’язку та взаємозбагачення українців-християн у світі.

pcc.ugcc.org.ua

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *