До кінця 2018 року на Донеччині має з’явитись 34 молодіжні центри

З 2017 року в Донецькій області на основі проекту «Гідна країна для гідних людей» почалося створення молодіжних центрів. Метою проекту стало створення умов для активізації молодіжного підприємництва, здобуття якісної неформальної освіти, розвиток інституту волонтерства, підвищення професійної освіти самих молодіжних працівників, поширення використання інноваційних методів роботи з молоддю та інше. Основні види роботи центрів спрямовані на розвиток лідерських якостей, інтелектуальних та фізичних здібностей, соціалізацію та технологізацію молодіжного суспільства та обмін досвідом.

За рахунок коштів субвенції з обласного бюджету містам, районам, ОТГ, РДА та ВЦА, а також за рахунок коштів міст, районів та громад на Донеччині створено близько 46 центрів. За рахунок приватних осіб та міжнародних благодійних організацій працює 38 молодіжних центрів.

У 2018 році заплановане створення ще 34 молодіжних центри в містах та селищах Донбасу. На це з бюджетів області та міст, районів і ОТГ виділено 40,8 млн. грн. Вже відкриті молодіжні заклади в Бахмуті, Авдіївці, Костянтинівці, Добропіллі, Слов’янську, Новогродівці, Краматорську, Білозерську, Вугледарі, Мирнограді, Дружківці, Мар’їнці, Селидовому, Торецьку, Покровську, Лиману, Соледарі та інших містах, селищах, селах та районах Донецької області.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *