Пріоритети: енергозбереження та енергоефективність

Департаментом розвитку базових галузей промисловості облдержадміністрації (далі – Департамент) спільно з Донецькою агенцією регіонального розвитку (ДАРР) було проведено 4 (чотири) заходи з енергоефективності: робоча нарада та семінари з питань впровадження систем енергоменеджменту та енергомоніторингу в Добропільській, Нікольській та Мангушській райдержадміністраціях.

17 травня відбулася робоча нарада з питань енергоефективності за участю представників Департаменту, ДАРР та ТОВ «БІС-СОФТ», в ході якої були обговорені перспективи співпраці щодо подальшого впровадження систем енергоменеджменту та енергомоніторингу в бюджетних організаціях області.

18 травня представники Департаменту, ДАРР та ГО «Центр муніципального розвитку м. Добропілля» відвідали Нікольську та Мангушську райдержадміністрацію, де відбулися семінари, в яких взяли участь керівники та близько 70 представників райдержадміністрацій та бюджетних установ.

В подальшому буде проведено навчання відповідальних енергоменеджерів з метою підвищення їх компетенцій, впровадження системи енергомоніторингу та оптимізації використання енергоресурсів в регіоні.

Департамент розвитку базових галузей промисловості Донецької облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *