Аркадій Бабченко живий і це велика хороша новина. Але це не виправдовує …

Аркадій Бабченко живий і це велика хороша новина. Але це не виправдовує майстрів театрального інсценування.

Якщо б вони тільки вбивства інсценували, але вони точно так само інсценують реформи, економічне зростання, розслідування Майдану та боротьбу з корупцією. А українську економіку слабо воскресити, як Бабченка? Хоч кілька з 144 реформ не хочете повернути до життя? Справи Насірова і Мартиненка не хочете відмотати назад, щоб вони опинилися у в’язниці?

Слава Богу, що Аркадій вцілів, на відміну від довіри українського народу, який посилено годували ілюзіями реформ і надією на справедливість.

Зараз всі опозиційні сили повинні усвідомити, що попереду нова вистава – інсценування президентських виборів або інша схема, що продовжить правління артистів погорілого театру.

Аркадий Бабченко жив и это большая хорошая новость. Но это не обеляет мастеров театрального инсценирования.

Если бы они только убийства инсценировали, но они точно так же инсценируют реформы, экономический рост, расследования Майдана и борьбу с коррупцией. А украинскую экономику слабо воскресить, как Бабченко? Хоть несколько из 144 реформ не хотите вернуть к жизни? Дела Насирова и Мартыненко не хотите отмотать назад, чтобы они оказались в тюрьме?

Слава Богу, что Аркадий уцелел, в отличие от доверия украинского народа, который усиленно кормили иллюзиями реформ и надеждой на справедливость.

Сейчас все оппозиционные силы должны осознать, что впереди новое представление – инсценирование президентских выборов или другая схема, продлевающая правление артистов погорелого театра.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *