Інформаційний дайджест «Новини Донеччини» 07 червня 2018 року

Тренінг для бажаючих створити власну справу

На базі Центру розвитку підприємництва Краматорського міського центру зайнятості відбувся тренінг щодо основ бізнес-планування. Тренінг провела переможець проекту «Український донецький куркуль», керівник ТОВ «ВКФ Техма» Долинська Оксана. Вона поділилася своїм особистим досвідом, щодо створення власної справи та її подальшого розвитку. Підприємець розповіла, що для організації свого бізнесу необхідні початкові знання економіки, маркетингу, психології взаємин, які дадуть можливість приймати рішення, реалізовувати свої ідеї в життя і розвивати свій бізнес.

За кошти міського бюджету КВП “Краматорський водоканал” придбало сучаcний зварювальний агрегат

Сьогодні, 7 червня, міському голові Андрію Панкову та керівникам комунальних підприємств продемонстрували можливості сучасного зварювального агрегату, який КВП “Краматорський водоканал” придбало за кошти міського бюджету.

Основною перевагою двопостового зварювального агрегату японського виробництва є можливість виконувати одночасно два типи зварювальних операцій. Одним з яких може бути проведення зварювальних робіт у воді, якщо вона подається під тиском до двох атмосфер. Це можливо завдяки комбінованій роботі агрегату та спеціальних електродів, розроблених саме для проведення зварювальних операцій у воді.

Міський голова Вадим Лях урочисто ввів в експлуатацію новий ліфт

Міський голова Вадим Лях урочисто ввів в експлуатацію новий ліфт.

Очільник міста урочисто перерізав стрічку разом з маленьким мешканцем будинку та особисто піднявся на ліфті на 8 поверх з жителями. Спустившись міський голова розповів, що за останні 20 років вперше змонтований та введений в експлуатацію ліфт в багатоповерховому, багатоквартирному житловому будинку-гуртожитку. Вартість реалізації проекту склала 788,414 тис. грн (враховуючи витрати на розробку проектно-кошторисної документації).

Вузи Маріуполя потрапили в ТОП кращих університетів України

Два маріупольських вузи потрапили в престижний рейтинг кращих навчальних закладів країни, спираючись на європейську систему оцінювання.

Центр міжнародних проектів «Євроосвіта» в партнерстві з міжнародною групою експертів IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence представив новий академічний рейтинг вищих навчальних закладів – «Топ-200 Україна 2018».

Приазовський державний технічний університет потрапив до першої сотні і зайняв 76 місце, Маріупольський державний і Донецький університет управління, який зараз базується в Маріуполі, зайняли 110 і 114 місця відповідно.

Активісти запустили акцію до Дня визволення прифронтового міста

На Донеччині активісти запустили акцію «Передай прапор у Торецьк», приурочену до Дня визволення міста.

21 липня, в День визволення Торецька від російської агресії, в місті відбудеться велике свято. Торецький волонтер і активіст громадської мережі «Свої» Володимир Єлець виступив з ідеєю відзначити 4-річчя дати надзвичайною кількістю державних і червоно-чорних прапорів, які символізують національно-визвольний рух. З будь-якого куточка України або світу, можна передати в місто Торецьк жовто-блакитний, червоно-чорний, або прапор іншого міста України, країни, з побажаннями Торецьку та деокупованій частині Донецької області.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *