Моніторинг строків та якості реалізації інфраструктурних проектів

На виконання розпорядження голови облдержадміністрації-керівника військово-цивільної адміністрації від 29.05.2018 № 670/5-18 «Про створення робочої групи з моніторингу строків та якості реалізації інфраструктурних проектів, які фінансуються за рахунок коштів обласного бюджету», робочою групою у період з 29.05 по 08.06.2018 було здійснено виїзд по об’єктам на території м. Краматорськ, м. Костянтинівка, Костянтинівський район,
м. Дружківка, м. Слов’янськ, Слов’янський район, м. Бахмут, Бахмутський район, Лиманська та Сіверська об’єднані територіальні громади.

Особливу увагу члени робочої групи приділили соціально-значущим інфраструктурним об’єктам. Зокрема, було відвідано 7 закладів охорони здоров’я, 2 дитячі навчальні заклади, 11 шкіл, 3 парки, перевірено хід будівництва 3 каналізаційно-насосних станції.

Під час моніторингу було перевірено відповідність темпів виконання робіт заявленим графікам, дотримання основних будівельних норм, якість виконання робіт.

У ході перевірки інфраструктурних об’єктів, на яких роботи добігають кінця, було виявлено низку недоліків, які мають бути усунені найближчим часом, про що були повідомлені представники підрядників та замовників.

Облдержадміністрація разом з громадськістю й надалі контролюватиме хід реалізації інфраструктурних проектів, які фінансуються за рахунок коштів обласного бюджету. Пропонуємо представникам громадських організацій області активно долучатися до моніторингу строків та якості виконання робіт, а також проявляти ініціативу, відвідуючи зазначені об’єкти у своїх населених пунктах, та сприяти відображенню реального стану справ на будівельних майданчиках області.

Виїзд робочої групи заплановано на 15 червня 2018 року у міста Покровськ, Селидове та Новогродівка.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *