Інформаційний дайджест «Новини Донеччини» 11 липня 2018 року

У Краматорську за підтримки ЄС переселенці отримали житло і нові професії

Проект з бюджетом понад 2 млн. євро, на 90% фінансується Європейським Союзом, на 10% – бюджетом міста Краматорськ, передбачав реконструкцію трьох старих гуртожитків зі створенням на їх базі комфортабельного тимчасового житла для переселенців. Також проект передбачав реконструкцію насосної станції та очисних споруд Краматорського водоканалу і ряд програм з перепідготовки, працевлаштування та інтеграції в місцеву громаду тих, кого війна наділила безликим статусом “тимчасово переміщені особи”

За інформацією ІА «Острів»

У Краматорську відкрито дві реконструйовані амбулаторії

Сьогодні у Краматорську за участі керівника Донецької облдержадміністрації Олександра Куця та міського голови Андрія Панкова відбулося відкриття після реконструкції амбулаторій № 8 та № 3 Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1 Краматорської міської ради».

За матеріалами сайту Донецької облдержадміністрації

Маріупольські спортсмени поповнили скарбничку нагород двома золотими медалями

На Літньому Чемпіонаті України з легкої атлетики серед спортсменів з інвалідністю, який проходив у Кропивницькогму, маріупольські спортсмени здобули дві золоті медалі.

За інформацією сайту Маріупольської міської ради

Молодіжні фестивалі, смачна вулична їжа, роботи і танцювальні баттли. Як Маріуполь відзначатиме День металурга

У День металурга та гірника маріупольців чекає масштабна святкова програма від Метінвеста. У суботу, 14 липня, на території алеї «Якір» (біля СК «Іллічівець») для жителів і гостей міста пройде фестиваль Steel Fest.

За інформацією сайту Маріупольської міської ради

Талановита молодь Селидового

У міській бібліотеці Селидового відкрилась персональна виставка живопису молодого художника Олександра Ремньова. Талановитий селидівчанин закінчив факультет дизайну Донецького факультету Київського національного університету культури и мистецтв і отримав освіту за фахом «Дизайнер інтер’єру и навколишнього середовища».

За інформацією сайту Селидівської міської ради

У Слов’янську пройде міжнародний фестиваль «Книжкова толока»

28-29 липня в Слов’янську пройде фестиваль «Книжкова толока». Програма фестивалю включає зустрічі з художниками і письменниками, тематичні дискусії, майстер-класи, виступи колективів, перегляди фільмів та багато інших культурних заходів

За інформацією  ІА «Вчасно»

У Слов’янському районі відкрито наметовий табір для відпочинку дітей

У Слов’янському районі Донецької області почав приймати відпочиваючих щорічний дитячий оздоровчий наметовий табір «Слов’янська серце», організований міжнародним благодійним фондом «Відкрите серце».

За інформацією сайту 06264 com.ua

Переможець конкурсу «український донецький куркуль» створює робочі місця

10 липня 2018 року за сприяння Бахмутського міського центру зайнятості відбувся День відкритих дверей на виробництві у фізичної особи-підприємця Миколи Галактіонова, який є переможцем програми «Український донецький куркуль». Згідно умов конкурсу підприємець створює нові робочі місця, що і стало приводом проведення зазначеного заходу. На підприємстві наразі є актуальною вакансія менеджера (управителя). В заході взяли участь 7 безробітних, які за своїми професійними компетенціями відповідають наявній вакансії.

За інформацією сайту Бахмутської міської ради

Олексій Бумар – переможець юнацького чемпіонату світу зі спортивної радіопеленгації

З 30 червня по 4 липня в Чехії відбувся юнацький чемпіонат світу з радіоспорту (спортивна радіопеленгація), в якому взяли участь 140 спортсменів з 11 країн світу.

На цих змаганнях Донецьку область у складі збірної команди України гідно представив вихованець тренера Олександра Смирнова – Олексій Бумар (м. Бахмут), який виборов  «золото» і «срібло» чемпіонату світу, а також посів 4, 7 та 11 місця.

За інформацією сайту Бахмутської міської ради

У Черкаській громаді відкрито Молодіжний центр «Ініціатива»

10 липня у с. Олександрівка Черкаської об′єднаної територіальної громади за участі керівника Донецької облдержадміністрації Олександра Куця відбулося урочисте відкриття «Молодіжного центру «Ініціатива». Керівник молодіжного центру ознайомив гостей з виставкою робіт майстрів декоративно – ужиткового та образотворчого мистецтва Черкаської об’єднаної територіальної громади.

За матеріалами сайту Донецької облдержадміністрації

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

 

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *