У Черкаській ОТГ відкрився новий молодіжний центр «Ініціатива»

10 липня у рамках проекту «Гідна країна для гідних людей» відкрився новий молодіжний центр «Ініціатива» у Черкаській ОТГ. На відкритті були присутні голова  облдержадміністрації, керівник військово-цивільної адміністрації Донецької області Олександр Куць, заступник директора департаменту сім’ї молоді та спорту Лілія Золкіна, голова Черкаської ОТГ Сергій Падалка та мешканці села.

На проведення ремонтних робіт було витрачено 2,2 млн. грн з обласного бюджету: 700,0 тис. грн.- придбання обладнання, 1,5 млн. грн. –  ремонтні роботи; 50,0 тис. грн з місцевого бюджету – на благоустрій території біля Центру та ремонт даху.

Відкриття молодіжного центру – справжній подарунок для мешканців Черкаської громади. Це можливість для молоді розвиватись у сучасних умовах. Центр обладнаний сучасною апаратурою, має можливості для зайнять батьків з дітьми. Поки батьки займатимуться на різноманітних семінарах та тренингах  у «Креатив-просторі» діти відвідають зайняття у «Бебі-клабі» який крім досвідченого керівника має безліч іграшок та розвиваючих ігор. Гарна новина для молоді – у центрі є сучасний спортзал, для якого закупили не тільки тренажери, але й обладнаня для турпоходів. На першому поверсі розташована зала-трансформер, яка об’єднує у собі виставкову залу, невеличку сцену та дискотечну залу з чудовою світовою апаратурою, та навіть має машину для мильних пузирів.

Як зазначив голова облдержадміністрації Олександр Куць для молоді сел та селищ Донецької області такі молодіжні центри гарна альтернатива найти  цікаве зайняття по собі, а не проводити марно час десь на вулиці: «Молодь наше майбутнє і зараз все спрямоване на те, щоб вона залишалась у тих місцях, де народилася.»

Департамент сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *