Представники Міністерства інформаційної політики України відвідали Донеччину

Сьогодні Державний секретар Міністерства інформаційної політики України Артем Біденко разом із завідувачем сектору інформаційної реінтеграції Криму та Донбасу Міністерства інформаційної політики України Віктором Литвіновим з робочим візитом відвідали Донеччину, де зустрілися з головою Донецької облдержадміністрації Олександром Куцьом. Спільно з в.о. директора департаменту інформаційної та внутрішньої політики Донецької ОДА Наталією Чуковою вони зустрілись з військовими ООСта вручили друковану продукцію від Міністерства інформаційної політики України представникам Сухопутних військ ЗСУ.

«Першими ми обрали Об′єднані сили, тому що саме тут проходить операція і саме тут потрібно надихати. Ми, насправді, дуже поважаємо тих хлопців та дівчат, що боронять землю від агресора, і хочемо, щоб вони відчували себе героями, як на постерах. В планах надрукувати кілька тисяч таких постерів, календарів та передати в усі військові частини, шпиталі, військомати», – наголосив Державний секретар Міністерства інформаційної політики України Артем Біденко.

Нагадаємо, Генеральний штаб ЗСУ спільно з інтернет-видавництвом «Петро Мазепа» оголосив конкурс на кращий плакат для армії. Найкращі світлини були розміщені на плакатах та будуть розповсюджені по військових частинах.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *